Korte - Objemový trénink 02.04.2008| zobrazeno: 165478x |
Svalová hmota - návod pro začátečníky jak přibrat(stručně a obecně) 12.04.2008| zobrazeno: 133468x |
Kolik užívat a jak dávkovat proteiny 19.03.2008| zobrazeno: 101601x |
Jak přibrat – Ektomorf 20.10.2008| zobrazeno: 90353x |
16 tipů pro růst svalů 02.03.2008| zobrazeno: 71440x |
Essentiale forte nebo silymarin (ostropestřec) na ochranu jater? 19.03.2008| zobrazeno: 64073x |
Ronnie Coleman 10.02.2010| zobrazeno: 63914x |
Arnold Schwarzenegger 10.02.2010| zobrazeno: 44652x |
Kreatin - srovnání typů 21.03.2008| zobrazeno: 44468x |
Mrtvý tah 24.03.2008| zobrazeno: 42168x |
Benchpress 29.06.2008| zobrazeno: 34050x |
Kolik měsíčně utratíte za doplňky výživy? |
Na tuto anketu odpovědělo celkem 49137 lidí
0 - 1000 Kč 26,0% 1000 - 3000 Kč 15,4% 3000 - 5000 Kč 28,5% 5000 - 10000 Kč 14,7% 10000 a více 15,4% |
Kreatin
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli můžu b..
Osa obouruční ARSENAL 2000/25 mm
dobrý den má tato osa nakládací část šroubova..
Muzu užívat kreatin s proteinem
Zdravim chci se zeptat začal jsem posilovat d..
Pribrani na vaze - protein, gainer
prosim o radu jaky protein koupit na pribrani..
AAKG
Dobrý den lze tento produkt http://www.strong..
Dávkování AAKG
Dobrý den chtěl bych se zeptat na dávkovani t..
HMB Plus + Creatine monohydrat
Dobrý denzajímalo by mězdali je možné kombino..
RiboflavinRiboflavin ( vit B2 ) -poměrně často ve stravě chybí. Nedostatek se projevuje praskáním koutků úst a později dalšími poruchami v ústní dutině nebo na pokožce. Sportovci používají zvýšené dávky riboflavinu (kolem 50-60mg) pro zvýšení anabolismu bílkovin. Má významný vliv v metabolismu cukrů, tuků a bílkovin, ovlivňuje celkovou energetickou přeměnu v těle. Je také zapotřebí při přeměně vitamínu B6 a kyseliny listové v organismu. KDE SE RIBOFLAVIN VYSKYTUJE Riboflavin je obsažen jak v rostlinných, tak i v živočišných zdrojích. Pro představu spolu se zdroji uvádím i konkrétní množství riboflavinu v miligramech, které obsahuje 100 g uvedené potraviny: řasy 4 mg, pivovarské droždí 3,78 mg, ořechy 1 mg, obilné klíčky 0,8 mg, mandle 0,6 mg, žampiony 0,4 mg, telecí maso 0,3 mg, vejce 0,2 mg, mléko 0,2 mg, syrová šunka 0,2 mg, avokádo 0,2 mg, čerstvý tuňák 0,19 mg, kuřecí maso 0,17 mg, broskve 0,05 mg. Rovněž je přítomen v luštěninách, vejcích, tvarohu, kakau, šípcích, meruňkách, v listové zelenině, natích, zelí, rajčatech.
zaslal: JrElda | vystaveno: 29.07.2008
|